Fullt schema i dagarna fyra

De kom, och de gick! Så kändes de fyra dagarna vi hade med mamma och Simon från torsdag kväll till i morse när de lämnade oss för att åka ut till flygplatsen och vidare hem till Nybro. Men vilka härliga dagar vi haft! Vi har hunnit med mycket och vi har verkligen haft fantastiskt mysigt tillsammans. 

Jag fylls med en härlig känsla av tacksamhet när jag ser våra familjer tillsammans med barnen och hur tjejerna fullkomligt älskar att få stå i centrum och bli så kolossallt älskade av alla. Det är inte ofta de träffar sina mor- och farföräldrar eller mostrar och morbröder, men de njuter verkligen av varenda liten minut när vi väl ses. Och gråter en skvätt när alla åker …

Här kommer helgen i korthet, framförallt i bilder.

Helgkänslan kom smygande på Laumer, ett underbart gammalt fik några kvarter från oss. Kaffe och STORA tårtbitar, såklart!

På lördag passade jag på att sno mamma för mig själv och vi fick några välbehövliga timmar på tumanhand. Och en jättegod lunch med gott vin!

På kvällen lämnade Micke och jag barnen med mamma och Simon och så njöt vi av en enstående trerättersmiddag hos en kollega till Micke. Jag vet inte när jag åt så här gott senast. Till varmrätt serverades lamm. Så gott och perfekt tillagat! Snacka om att vi kommer att få prestationsångest den dagen vi ska bjuda igen! 

Klockan 02.30 snubblade vi in över tröskeln hemma! Halv tre! Kan ni förstå? Jag antar att vi numera kvalar in under den välbekanta kategorin ”vi närmar oss 40-strecket och efter barnafödandet suktar vi rejält efter lite festande så nu passar vi på när vi får en chans på …, öh, länge i alla fall.”

Dagen efter fick Micke sovmorgon … och framåt lunchtid pallrade vi oss iväg ut för att först gå upp i Helaba’s byggnad med utsikt över hela Frankfurt. Kallt, men med strålande sol som gjorde utsikten rättvis.  

Lite senare såg vi karnevalen som går genom hela stan varje år den här tiden för att fira den kommande fastemånaden. Vi äter semlor i Sverige. Här gör man desto mer, äter ”Berlinermunkar”, klär ut sig, tittar på karneval och andra jippon i stan och äter MYCKET godis. 

Meg var som alltid skeptisk till alla utklädda figurer och höga ljud. 

Judit hade istället the time of her life med morbror Simon. 

I går var det barnens tur att klä ut sig på förskolan. Judit var mer än nöjd i sin Elsa-stass. Meg höll jag faktiskt hemma eftersom hon förmodligen hade svimmat på kuppen om hon varit tvungen att umgås med utklädda människor halva dagen. 

Här nedan ser ni Megs grupp, utan självaste Meg. De andra bilderna är från Judits grupp. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s