School performance

Igår var det en stor dag för Judit. På eftermiddagen uppträdde hon med sin grupp på förskolan inför ett stort gäng föräldrar. Och jag var nog lika nervös som Judit. Eller ja, Judit var nog mest förväntansfull. 

Och så duktiga de var! Underbara små fyra- och femåringar som sjöng och gjorde rörelser till sången. Mitt under sången hör jag plötsligt en välbekant röst halvt skrika till Mrs Davidson: ”Mrs Davidson, you’re only suppose to jump to once!” Och så håller hon lillgammalt upp ett finger för att tala om att några i gruppen gjorde fel. Bland publiken hörs ett dovt skratt. Så lillgammal, kavat och klok! Min lilla tjej, du är familjens lilla Lotta på Bråkmakargatan. 

På var sida om sig har hon sina bästa kompisar, Juna till höger och Domitilla till vänster. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s