Avocadotoast med extra allt!

Klockan visar 06.27 och här sitter jag själv i köket med min första kopp kaffe. Tjejerna sover gott inne hos oss i den stora sängen. 

Båda två vaknade (visserligen halvt kvar i något slags dvala, men tillräckligt mycket för att jag också skulle vakna) – kl 04.00!!! Judit somnade om med en gång, men Meg lyckas inte komma till ro förrän halv sex. Så vad gör man då? Jaha, suck, man kan lika gärna pallra sig upp och duscha, göra frukost och skriva ett inlägg. Det är samtidigt den bästa stunden på dagen för mig – när alla sover och jag får samla tankarna själv en stund. Det kommer jag bergis inte att njuta av när tjejerna är stora och ingen pockar på min uppmärksamhet närsomhelst på morgonen. 

Men nu njuter jag, med lite röda och trötta ögon. Men förhoppningsvis piggar min fullträff till smörgås upp tillsammans med den första koppen. Tips! rostad mörk skiva bröd. Mosad avocado tillsammans med en skiva kalkon, sallad, ost, dill, päronskivor och gurka. Wunderbar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s