Tisdag med (lite) vårkänslor

Första dagen tillbaka på förskolan gjorde vi till en halvdag. Jag hämtade alltså båda tjejerna redan kl. 11, efter min välbehövliga kaffe med några andra mammor (som också varit ”instängda” med sjuka barn). 

Dagens planer var att träna lite tyska, bada tjejerna och göra köttbullar till middag. Inget av det blev det. Istället tackade vi ja till att följa med Sue och Juna till Leipziger strasse och en bra lekplats högst upp på gatan. 

Så här glad blir man av att få gunga igen efter vinterns något mer sällsynta besök på lekplatser där de har just bebisgungor (!). 

Och lika glad blir man över att kunna gräva i sanden igen. Meg var på ett strålande humör och roade sig själv hela tiden vi var där. Överlycklig över att kunna röra sig fritt i lite smidigare kläder.  

De stora tjejerna klättrade och klättrade. Och klättrade! 

Och min käre man har det bra i Stockholm. Fick en bild med de saker på vår ”att köpa i Sverige”-lista som INTE finns att få tag på här i Tyskland. 

Och som om det inte var nog med att han rest ifrån oss retar han oss ytterligare genom att skicka en bild på något som till och med får mig som ”icke så förtjust i bullar”-person att dregla. Denna godsak njöt han alltså av till frukost. Det blir med andra ord lite att baka framöver. Semmelbullar, kanelbullar och torra småkakor. 

Och, det här bara måste ni se. Så här radas det upp varje kväll här hemma. Jag förstår inte poängen och funderar fortfarande på varför hon de tre-fyra senaste kvällarna radar upp det såhär. Hm …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s