Återhämtning

Nu ni, äntligen verkar det har vänt. Båda tjejerna är uppe på benen och leker som vanligt och den här lilla hittar på lika mycket bus som vanligt. Det är hennes friskhetstecken! Så nu hämtar jag kraft för ett annat ändamål än att torka kräks, snor och varva febernedsättande.  

För en halvtimma sedan hittade Judit och jag henne häri, och då letade vi verkligen. Hon syntes inte bakom dockhuset på det rosa bordet och uppenbarligen förstod hon tillräckligt mycket för att inte säga något om att hon var där när vi gick runt och ropade på henne (med min röst som alltmer övergick i falsett när vi inte kunde hitta henne, jäkla unge!). 

Igår eftermiddag och fram till imorse var det inte mycket med vår lilla Judit. Hon fick högre och högre feber i går efter lunch och framåt kvällningen hjälpte ingenting. Vi varvade två olika febernedsättande som Dr Barbara hade ordinerat och till slut, lagom till att jag själv la mig bredvid henne, tyckte jag att hon inte verkade lika stekhet längre. 

Imorse vaknade vi tillsammans runt sjutiden och sedan klockan åtta är hon uppe och springer som vanligt. Och idag är det engelska igen! Stackars Meg. Men engelskan är ett klart friskhetstecken från Judit. Meg, hon föredrar svenska, och lite inslag av tyska i form av boken överst i bilden nedan. 

De här dagarna har vi läst. Och läst. Barnen har sina klara favoriter. Meg kör fortfarande sina Babblarböcker. Men efter att Judit fick den tyska hästboken på Mc Donalds för några veckor sedan plockas denna fram som ett populärt alternativ till Babblarna. Vi har hur många böcker som helst, men det är något speciellt med denna hästbok för Meg. Och visst har vi märkt de senaste veckorna att hennes intresse för hästar har tilltagit rejält.  

Judits absoluta favorit är boken med de samlade sagorna om Den underbara familjen kanin och de tre olika hoten som lurar, Godistrollet, Fru Skräck och Monstret i skogen. 

Ikväll är det Ladies night out. Egentligen är jag för trött och slö efter alla sjuknätter, men kanske piggar det upp att få njuta av ett glas vin med tjejerna efter dessa veckor. Det vore skönt att få duscha av sig alla baciller och klä sig i något annat än mjukisbyxor. Och ser man på, det finns ju till och med lite piff på tånaglarna redan 😉. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s