Så var vi åter hos doktor Barbara

Den här gången för att kolla upp Judit. Hon hostade sig igenom natten och hade fortfarande hög feber i morse. 

Kl. 11 var vi på plats. Alla ler stort när jag baxar mig in med vagn och två snoriga barn i släptåg. ”Oh, so it’s the big one now!” 

Inne på rummet går vi igenom den vanliga proceduren med stick i fingret och halsodling. Tack och lov är det bara ett virus som får läka ut av sig själv. Och jo, visst är nog hostan lite bättre redan idag. Men skönt att ha varit där. 

”You know, Frau Warsén, soon the spring will come and the sun will shine on you.” Jaha, må gudarna höra detta också, tänker jag när jag baxar oss ut därifrån för femte (!) gången på två veckor. Det måste ju vara något slags rekord. 

För att hålla mig frisk, pigg och trevlig som mamma  (!!!) har jag nu bestämt mig för att försöka få i mig så mycket frukt och grönt som det bara går. Och allt med järn i för att få energi. Så här ser mina dagar ut, ungefär. Frukost och lunch med mycket frukt och grönt och så en välbehövlig vila med min kompanjon Judit när Meg sover. 

Om jag inte läser tyska när Meg sover läser jag en timma i en bok istället. Nu är dock min bok slutläst. Den som bara tog nästan ett år att läsa klart! = småbarnsförälder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s