Tema gult och blått

Det ser jag först nu när jag lägger upp bilden. Här ligger jag i alla fall med min kompanjon bredvid mig, som många andra eftermiddagar. 

Tysklektionerna går, … gaaanska bra än så länge. De två studenterna som också lär sig tyska på skivan är amerikaner och har ett tyyydligt amerikanskt uttal på de tyska orden. De ställer ju liksom mig i en, till synes (eller höres), bättre dager. Det måste jag ju ändå stoltsera med, om man nu tycker att det är vettigt och ens värt att tävla mot ett par studenter (som man dessutom aldrig har träffat) på en fånig skiva. Men vad gör man inte för att framhäva sig själv som den bättre 👍. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s