Nu ryker stödhjulen!

Vi tänkte: Vi testar, för att se hur mycket balans hon har och på vilken nivå hon är.” Och när Micke höjde upp stödhjulen igår eftermiddag efter vår promenad så tog det väl två vändor på gatan nedanför. Så kom hon på det. Lite shakie men ändå, hon cyklade utan vår hjälp! 

Ikväll gick vi en runda runt kvarteret och då cyklade hon, med en gång! Utan vår hjälp och kunde efter några meter glida fram och känna hur hon behöll balansen med farten. Bromsa mjukt är nästa mål på morgondagens träningsrunda 😉. 

Men wow, vilken tjej till att greja det så lätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s