Frukostträffar

Varje månad har mammorna i Judits grupp en frukostträff som hittills har organiserats av klassmamman, Caroline, hemma hos henne. 

Träffarna är väldigt trevliga, och samtigt nyttiga eftersom det ofta är på de här träffarna som vi pratar lite djupare om saker som rör barnen och skolan men också om helt andra saker som handlar om tex Frankfurt som stad och vad den kan erbjuda barnfamiljer. Vi pratar också om vardagslivet och ännu mer viktiga saker som när vi ska gå ut och ta ett glas vin eller två nästa gång 👍. 

I morse var vi sex mammor som träffades i Carolines (helt) nya lägenhet. På bilden har nyinflyttade (via Stockholm) italienska Eleonora nyss gått tillsammans med en annan mamma som skulle träna. Kvar satt Caroline, Zehra, Sue och jag tills jag bröt upp för att hämta Meg, precis över gatan. Bekvämt! 

Just nu väntar jag på min lilla ängel som snopet ville följa med gruppen ner och äta lunch. Positivt och alldeles strålande. Idag gick det bättre med lämningen och hon slutade gråta när jag stängde dörren bakom mig, i princip. Framsteg? Absolut.   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s