Enorma kaffekoppar

Nu sitter jag på Starbucks efter att ha lämnat en gråtandes liten Meg igen. Inte så konstigt eftersom hon har fått vara hemma med mig hela veckan. Igår när jag lämnade Judit några timmar kom jag överens med Megs lärare om att lämna henne idag som en liten mjukstart inför nya tag nästa vecka. 

Ja ja, det blir bättre men jäkla vad tufft det är att lämna sin dotter gråtandes med armarna utsträckta efter en. Har ju faktiskt aldrig behövt uppleva det med Judit som alltid anpassat sig fort på nya platser och i nya situationer. Vilket är rätt ovanligt, faktiskt. 

För att samla kraft och hålla mina egna tårar tillbaka satte jag mig på Starbucks och man kan inte annat än förundras över denna amerikanska kedja som gör enorma koppar kaffe i likhet med ALLT annat i det landet, såklart. Jag valde en liten kaffe, hur ser då en stor ut? Jag har väl druckit en femtedel och är inte i närheten av att dricka upp. 

Trevlig fredag på er och så småningom Trevlig helg! Vi ska fortsätta kurera oss och njuta av att ha pappa Micke hemma som har jobbat väldigt mycket inför ett viktigt möte idag. Vi ska ta hand om honom och unna honom sovmorgon och lugn och ro (hur det nu ska gå till med två vilddjur hemma men ändå) eftersom han nu också har anslutit sig till vår mindre roliga förkylningsgrupp. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s