Farmor Eva surfar

Det ni! Det är inte alla farmödrar som kan det, men vår, hon kan minsann! 

En dag när Meg sov pysslade Judit och jag. Jag började klippa i papper eftersom Judit älskar att klippa, klistra och liksom ”pynta” och så hittade vi vår syssla för en timma framöver. Vi hade verkligen jätteroligt och vi höll på länge och fantiserade om vad vi skulle göra härnäst. 

Det ni ser ovan är en bild från Abu Dhabi, resmålet vi ska till i mars. Jippi! Ni ser kanske Judits handstil och de fina bokstäverna! 

När jag sen hade börjat klippa ut figuren som ska surfa på en våg säger Judit bestämt ”Det är farmor, mamma.” Äh, tänker jag lite osäkert. ”Är det verkligen farmor, tycker du?” Jaha, mamma, för farmor kan ju göra jättemycket.” Exakt vad Judit tänkte på när hon sa ”göra jättemycket” förstod jag inte. Vi pratade kring bilden länge och även när hon visade Micke igår kväll så var hon övertygad om att det absolut var farmor. 

Jag vet inte hur uppskattad jag blir av farmor efter det här, men jag kan väl vinkla det och ljuga ihop att jag försökte efterlikna hennes 80-talslook med permanentat hår. Nudist har nog aldrig vår farmor varit, så den får jag helt enkelt bjuda på! 

Varsågod, farmor! Kanske är det du om något år då du som pensionär svischar fram på vågorna på någon härlig medelhavsö.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s