Min utsikt om förmiddagarna

Så ser det ut. På barnens bibliotek. Där sitter jag från strax efter klockan nio på morgonen och dryga timmen framåt. Imorgon ska jag ta med mig en bok. Äntligen ska här läsas. Vet inte när det hände senast. Har redan packat ner den i väskan.  

När jag blickade ut genom fönstret för kolla hur det går med alla ”faror” för min lilla bulldozer till dotter upptäcker jag förvånat Judit på skolgården bredvid till höger. Plötsligt hade jag fullt sjå med att vara hönsmamma. Den där boken blir nog bra imorgon. 

Eftersom det var 12 minusgrader i natt och fortfarande riktigt kallt under dag idag gjorde jag varm mjölkchoklad och skar upp några munkar som vi fikade på på lekplatsen efter hämtning. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s