Fredagskänsla!

Efter Megs och min stund på förskolan mötte vi upp Alex på stan (som ”hoppar” in som sällskapsdam åt mig eftersom Sue är ute och flyger). Alex är sjukskriven några dagar och vi båda behövde vuxet sällskap efter intensiva barndagar. 

Vi möttes för lunch och slog sedan ihjäl några timmar på stan innan vi hämtade tjejerna och tog med dem till ett kafé för kaffe och varm choklad. 

Därefter väntade Min stund hos frissan. Jippi! Äntligen. Jag skulle ju gått till min gamla frisör i Stockholm men så råkade hon gå och bli sjuk just de datum jag var där i julas. Typiskt. Nu lyckades jag nog ändå hitta en bra tjej här i Westend. Och det är sannerligen en lyx att gå iväg till frissan här i Tyskland då de har personal för allt – de som hänger upp jackorna och serverar kaffe, vatten och godsaker, andra som tvättar och fönar håret och så givetvis frisörerna själva. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s