Födelsedagskalas 

På eftermiddagen idag skulle Judit på födelsedagskalas så eftersom vi hade en tid att passa åkte vi upp till ett fantastiskt ställe där man kan se hela stan högt uppifrån en park med lekplats, restaurang och äppelodlingar. Lohrberg heter området och det har blivit ett av våra absoluta favoritplatser utanför Frankfurt. Det tar dessutom ingen tid att ta sig hit fast det känns som det borde ligga mycket längre bort när man blickar ut över stan. 

Också idag var det minusgrader och strålande sol. Vi kunde till och med sitta ner tio minuter och njuta av solen och värmen (!) mot en husvägg med ett glas varm äppelsaft i handen. (Det fanns äppelvin också, men nej, så tyska har vi inte blivit än.) 

Klockan halv fyra började partyt som hölls på ett liknande Leos lekland-ställe. Andrea, en italiensk femårig liten kille, som var dagens huvudperson var så trött av all uppståndelse att han knappt kunde hålla ögonen öppna när vi sjöng för honom. 

Judit var MER än nöjd. Och trött hon också, såklart. Nedan sitter hon mellan sina bästa kompisar, Juna och Alessa. 

Hemma hade Micke och Meg förberett middagen, som jag fullkomligt vräkte i mig. Jag var helt färdig efter dessa lektimmar, och hungrig. Tack, Micke, för denna utsökta Carbonara som var mycket uppskattad av mig, ja, av alla faktiskt!

Vad jag tyckte om partyt? Äh, aldrig mer (har jag spontant lust att säga), men jag  inser ju att vi knappt ens har börjat med dessa tillställningar. Nästa söndag är det dags för nästa party. Då hemma hos Tim, med drinkar och tilltugg för föräldrarna vid hämtning. Man tackar! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s