Pulkaåk intill Opel-zoo

Ibland blir utflyktsmålen en fullträff. Idag klädde vi oss varmt och åkte upp bland bergen och till pulkabacken som vi av en slump åkte förbi förra helgen. Nu ville vi stanna och åka själva. Och minusgrader är det fortfarande, med strålande sol och vit fin snö uppe bland bergen. Helt perfekt miljö. 

Det blev en riktig skön stund i backen även om vår enda lilla bebispulka var allt annat än bra och snabb i backen. (Vi grämde oss rejält för att vi inte tagit med oss de nya pulkorna som tjejerna fick i julklapp av pappa och Kicki.). Men Judit var envis och gick gång på gång upp och åkte backen ner. Tyskarna svischade förbi henne med dubbel fart. Haha! 

Meg var svårflörtad och tyckte mest det var jobbigt att röra sig i alla kläder. Så fort vi satte oss i bilen och tog av henne det värsta blev hon sig själv igen. 

Tur att vi hittade lite djur att titta på. Opel-zoo ligger uppenbarligen precis bredvid backen med en helt fantastiskt miljö! Hit åker vi igen så fort det blir varmare väder. 

Nu sover Meg i bilen, Micke och Judit är inne och handlar mat på ”stora” Rewe utanför Frankfurt. Hemma blir det sedan välförtjänt fika med gräddiga tårtbitar som önskemål av mig. En bättre lördag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s