4.27

Så mycket visade klockan när Judit och jag konstaderade att vi båda var tvungna att besöka damrummet framåt morgontimmarna. Ingen av oss kunde somna om sen. Hm …

Frågan är vad man gör den tiden på dygnet utan att väcka resten av familjen. Vi fick till och med vänta med frukost för att inte bli hungriga igen lagom till avfärd till förskolan. 

Så, då kom vi (läs Judit) på att vi kunde måla naglarna. Sagt och gjort, kl 5 satt vi på golvet i köket och målade naglarna, sen gjorde vi frukost i sakta mak och åt mysigt med tänt ljus på golvet. Stämmer, vi Är golvtjejer, Judit och jag. 

När vi då satt där med mysbelysning kunde vi äntligen få chans att prata ifred om Judits stora beundrare, Rufus. Kan ni förstå, en liten jämnårig Rufus som tydligen är förtjust i min lilla Judit. Mrs Davidson berättade detta för mig igår och i morse kunde Judit och jag prata om det på hennes sätt och villkor. Jag ler stort inombords när hon berättar hur jobbig hon tycker han är och att hon inte ALLS kan förstå varför han måste sitta nära henne, ta i hennes hår eller vill ha en puss av henne. 

”I like it, NOT” var Judits enda och tydliga svar igår på Rufus lite försynta fråga om en puss när Judit till slut hade gått till läraren, Mrs Davidson och bett om hjälp. Mrs D har själv väldigt svårt att hålla sig för skratt om dagarna, säger hon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s