Morgonkaffe och varm choklad

Usch, vilket väder det var att vakna upp till igår morse. Och det håller fortfarande i sig. Igår var väl ändå ok med ett par centimeter nysnö, men ganska så snabbt började det töa och idag är det riktigt blött och ruggigt. 

Efter lämning igår styrde vi (Sue och jag) stegen mot ett av våra favoritställen med gott kaffe. Meg hängde med för att en timma senare gå tillbaka med mig till Judits förskola och träffa sina nya fröknar. Japp, för nästa onsdag börjar den här lilla damen på förskolan precis som sin stora idol Judit. 

Mötet gick bra och vi informerades om än det ena än det andra. Jag är övertygad om att det blir bra för Meg även om hon var mer än skeptisk mot sina nya fröknar och klassrum. 

På eftermiddagen klädde Sue och jag både oss och barnen för utomhuslek en stund, men då kylan liksom kröp in i varje liten sömm trots påbylsade fleecar och extra strumpor föreslog (läs mutade) vi barnen med varm choklad på ett närliggande kafé. Det funkade och de fortsatte dagens nya sysselsättningen med att skrika så högt de kunde varvat med att säga tokiga saker som hade mycket åt ”kiss och bajs”-hållet i sig även på vägen till kaféet…och under kafé-stunden… och ända till vi sa hej då till varandra. Pust! Det är ju ändå en liten variation i det hela att höra alla tokigheter på engelska nuförtiden. Och tänk så kul det kan vara, det gick inte ens att prata med de där två. De skrattade så mycket HELA TIDEN att de nästan kissade på sig där på kaféet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s