Back to everyday life

Well, almost! Så kändes det i alla fall efter att ha umgåtts med Alex, Sue och Juna i princip hela dagen. Det kändes välbekant och väldigt ”hemma”. 

Vi mötte först upp familjen för lunch på Vapiano. Därefter tog vi alla en välbehövd promenad eftersom barnen hunnit bli rejält rastlösa inne på Vapiano. (Här passar det kanske bra att påpeka att det var min kära man som la upp videon på mig som lektant och inte jag själv. Hoppas de flesta av er insåg det. Hm!) 

När vi alla rastat av oss åkte vi vidare hem till A, S och J för kaffe och tyska julkakor och eftersom vi blev kvar där avslutade vi dagen med crepe party som middag. 

Det kändes skönt att träffa våra nygamla vänner igen efter juluppehållet och vår ledighet i Sverige. Så mysigt att se Judit och Juna leka och skutta runt tillsammans, väldigt nöjda båda två av att vara tillsammans igen. 

En bra avslutning på veckan helt enkelt. Nu sover tjejerna och jag ska se om vi kan komma åt och se den där nya norska serien som börjar sändas i Sverige ikväll. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s