Två tänder kortare

Japp, så är det. Efter Ååår av påtryckning om att jag bör ta bort visdomständerna sa jag ja till att ta bort dem nu när vi är i Tyskland. Smålänningen i mig kom fram när jag förstod att vår försäkring här nere täcker de här bitarna. Så, sagt och gjort, för en och en halv timma sen togs två av fyra visdomständer ut. 

Jag som aldrig tagit bedövning när jag haft hål i tänderna som liten tycker det känns helskumt att inte kunna prata ordentligt med bedövningen. Hm, men jag antar att den var nödvändig. Om några veckor tar vi de andra två. 

Innan det här ingreppet passade Judit och jag på att lyxa lite genom att baka chokladhavrekakor. Doften är underbar! Tur att vi fikade på de här i eftermiddags när jag nu inte kan äta så mycket på ett tag. Och ja, de kanske ser lite brända ut här, men det är de inte. Bara en och annan chokladbit! 

När Meg sov tog vi tillfället i akt och läste bok. Det blev som alltid, ja, i alla fall sedan hennes födelsedag, Sagan om den underbara Familjen Kanin-samlingen som hon fick i födelsedagspresent av kusinerna Mobergs. Sagorna är precis lagom spännande och läskiga. Vi läser om och om igen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s