Snö. I Frankfurt?


Jo, det är sant. Det låg snö på marken när vi landade i söndags. Nu ska jag verkligen inte överdriva och säga att det var några mängder. Men för att vara Frankfurt så är det fantastiskt att snön faktiskt låg kvar hela dagen igår. 

Förmiddagen gick åt till att röja undan hälften av det kaos av väskor och julklappar som belamrade hela hallen och som följde som en stig in till barnens rum efter att båda två gått och plockat sak för sak som de ville leka med. För att pausa i städ och röj klädde vi oss och gick ut på eftermiddagen. Vi mötte upp Vicky och hennes Isla och Joseph och gick till Palmengartens lekplats. Judit var den enda av alla barn som hade overall. Det säger rätt mycket om klimatet här i Framkfurt och vad Tysklands barn är vana vid. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s