Grönt igen

Så var det barmark igen, men attans så kallt. I dagarna två har vi myst ihop, hemma och ute på vift någonstans. 

I morse hade vi tid för en U8. En standardundersökning hos barnläkaren för alla nyblivna fyraåringar. Jag hann reagera både positivt och negativt under det här besöket, för jösses så grundligt hon skulle bli undersökt. Mäta, väga, hörseltest och syntest. Granskning av hela lilla kroppen med tjugo frågor om allt som rör hennes vardag under tiden. Som pricken över i:et fick hon ytterligare en vaccination som påbyggnad av en tidigare. Det är tur att Judit är som hon är, följsam och jäkligt klok och förståndig. Vilken tjej! Jag är så stolt över henne och jag älskar henne så mycket. 

Det är toppen att de är så grundliga i sina undersökningar och visst är det bra när allt går effektivt och snabbt, men jäklars, det är ju ändå bara en liten fyraåring de har framför sig. Emellanåt ville jag helst plocka upp henne och göra allt själv.

 Judit fick godkänt, … och hm, jag också antar jag. Alla skrattade gott när vi äntligen var klara och vi skulle bylsa på oss alla kläder igen. Meg, som hunnit bli mer än varm i kläderna, ville något helt annat och roade sig med att springa ut och in bland alla rummen. Vid ett tillfälle var vi tre vuxna som jagade henne. Efter en tjutande (av skratt) Meg! Ni kan ju tänka er synen… Nu ska vi inte dit förrän i april. Och tur är väl det! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s