Långfrukost

Två timmar. Så länge satt jag och njöt av hotellfrukosten. Och av att jag hade hur mycket tid som helst, bara för mig själv. 

Precis när jag bestämt mig för att börja dagen och ge mig iväg fick jag ett meddelande av min vän Lina, som jag egentligen skulle ha frukostdateatat med men som hastigt fick ställa in och stanna hemma med sjuka barn och man, om att hon ville komma förbi i all hast när hon ändå var tvungen att hämta datorn på jobbet i huset bredvid. 

Lina är designer på Åhlens och när hon lämnar över en kasse och säger att den är till Judit, ja, då blir man lite extra nyfiken. Och vilken lycka det var att titta ner i den påsen. Klänning efter klänning kunde hovas upp och Judit och jag har redan haft våra ”argumentationer” om den som blivit hennes favoritklänning. Man ska välja sina vänner rätt …😉. Tack, Lina för hela julhelgens alla outfitar. Nu slapp jag det bestyret. 

Bill och Meg är nästan jämngamla. Det skiljer fyra månader. Mellan Judit och Bills storasyster Majken skiljer det en vecka. Majken fyller på julafton, Judit på nyårsafton. 

När jag sagt hej då till Lina och Bill strosade jag i sakta mak in mot city. ”Stockholm i mitt hjärta!” Så vackert, så vackert, och så hemma. Även en gråmulen dag som denna. 

Bilden nedan tog jag enbart för att visa mina tyska vänner hur det ser ut i skyltfönstrena i gamla stan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s