Pepparkaksbak hos moffa

Igår hade vi en toppenbra dag med två betydelsefulla och väldigt roliga aktiviteter. 

Först åkte vi till simhallen i Nybro och till vår stora förvåning följde morbror Simon med. Han som aldrig badar i havet och mycket knappt ens i en uppvärmd pool. Men igår när det var 32,3 grader i vattnet, då kunde inte ens Simon klaga. Meg var lite skeptisk till hela badsituationen i början men efter en halvtimme var hon varm i kläderna och lika tokig och orädd som vanligt. 

På eftermiddagen tog vi bilen in till morfar och Kicki i Kalmar för att baka pepparkakor. Och vilka pepparkakor det blev, både hus och dekorerade kakor av Judit och moster Ellen. 

Jag inser återigen när vi nu är hemma hos våra familjer vilken tur vi har, Micke och jag, som har så många som ställer upp och hjälper till med barnen och framförallt engagerar sig i dem när vi är här. För mig har det aldrig varit jobbigt med skilda föräldrar, jag känner liksom bara till den här världen eftersom jag var så liten när mamma och pappa gick skilda vägar. Och istället har jag fått en stor familj med många syskon, som nu är mina barns fyra idoler. Vi är mycket lyckligt lottade med så många fina personer runtomkring oss! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s