Min dag

Så blev det äntligen torsdag 15 december och min födelsedag. Till skillnad mot många andra tycker jag om att bli firad. Däremot har den där pirriga känslan kvällen innan och på födelsedagens morgon inte infunnit sig de senaste åren …😉. 

Det bästa är nog ändå när frukostbrickan kommer in och man får skönsång på sängen. Det är en speciell känsla att få börja dagen så. 

Det underbara vädret med 5 minusgrader, frost och sol hela dagen gjorde inte dagen sämre. 

Kvällen firades som på gamla goa tider då jag bodde hemma och närmaste släkten kom. Igår var vi inte många men det var verkligen jättetrevligt och precis så där mysigt och avslappnat som man vill ha det på sin födelsedag. 

Och tänk att jag blev överraskad med tomtebloss i tårtan. Det var något jag kunde få i tårtan tidigare om åren och nu överraskade mamma, Judit och Meg mig med det. Underbart … för mig. Skräckblandad förtjusning för tjejerna.

 

Och några gobitar ur presenthögen …

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s