Mer saffran

Idag gjorde vi ett nytt försök med lussebullar som vi ville skulle bli gula till skillnad mot våra tidigare som varken blev särskilt gula eller smakade saffran såklart. Men nu jäklars, nu blev de hejdundrans bra, både gula och smakade himmelskt gott! Mums! 

På fredag när det är sista dagen på förskolan för Judit ska hon få ta med sig ett gäng bullar att bjuda på. Och tänk, här finns det inget trams om att man inte får bjuda på godsaker och onyttigheter som i Sverige. Här kör man snarare efter filosofin ju sockrigare och onyttigare (nästan) desto bättre! Heja, tycker jag som lever efter min egen filosofi att barnen måste få njuta av livets godsaker precis som alla andra, med sunt förnuft och i måttlig mängd, givetvis. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s