Familjelördag

I helgen ska vi ha mysiga stunder tillsammans utan större strapatser och bestämda träffar med andra familjer. Det kände vi efter att ha haft två helger och veckor med middagar, bruncher och play dates. Allt är jättetrevligt! Men ibland behöver man känna att man kan ta dagen som den kommer och verkligen skratta och skoja på svenska inom familjen. 

Så, därför började vi med en skön och lugn frukost med bageriköpta frallor (och självklart croissanter till barnen, den här gången chokladvarianter … vilken sockertoppad början på dagen). 

Och min favorit …


Sen in till stan och den pågående julmarknaden. Där träffade vi på Vicky, Andy och deras Isla och Joseph. Isla och Judit går på samma förskola och leker bra ihop. Meg och Joseph är bra kafeévänner … 😉. Innan vi ”hängt” färdigt med den engelska familjen fick alla barnen utom den sovande Meg ta en tur i en av karusellerna. 

När lunchen var avklarad hittade vi till mångas stora glädje plockgodis. Här fyllde vi på sockerdepån. 

Sen mot målet för dagen – pysselaffären som är Gigantisk! Här gick vi loss ordentligt och styrde sen kosan mot Westendstrasse och fika hemma. För att ytterligare spä på sockerdosen, liksom. Yeh! Med socker och härlig energi i kroppen pysslade vi, och pysslade vi tills Micke avbröt oss för middag. Vad vi pysslade med? Nja, det kanske ni får veta tids nog. 


Underbart god middag. Vi har ätit på tok för lite kyckling så idag var det verkligen gott. Kanske särskilt gott för att jag fick sitta ner och blev bjuden på oväntat resultat.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s