Playdate with Chinkre

I eftermiddag har Judit haft gruppens äldsta tjej hemma hos oss. Chinkre är 5 1/2 och är enligt mig en av de mest korrekta och klokaste små femåringar. Den här tjejen talar flytande engelska, tyska, kinesiska och mongoliska. Hängde ni med? Jag skäms ögonen ur mig som efter fyra månader knappt kan beställa mat på tyska. 

Tjejerna hade mycket roligt ihop och det är jätteroligt att höra Judit leka på engelska. Chinkre älskade våra nyinköpta pepparkakor och kardemummaskorpor som jag lät dem mumsa på till mellanmål. Jodå, Chinkre åt och tackade såklart mycket artigt. Stora lilla kloka tjej! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s