Svensk kväll

Gud så skönt det var att få umgås en hel kväll med en svensk familj från Stockholm och att få samtala på sitt hemspråk. Det är först när vi får chansen, som ikväll, som man förstår att man faktiskt har saknat det lite. Vi har enbart internationella familjer omkring oss här i stan och man vänjer sig fort vid att bara prata engelska. Men ikväll var det skönt att Alltid hitta orden och att känna att konversationen flyter automatiskt och  lättsamt under hela kvällen. 

Middagen blev lyckad med vegetariansk chili con carne och panacotta till efterrätt gjord på Ahlgrens bilar. Ett riktigt smarrigt (och sött) recept från Jennys matblogg. Strax innan vi skulle sätta glasen på bordet i vardsgsrummet hittar jag den här lilla damen som snabbt klättrat upp på pallen i köket för att, ja, smaka lite (helst från alla glasen) om jag inte hunnit stoppa henne. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s