Ladies night out 

Efter några dagar med barn gånger tre kändes det skönt att få komma iväg och sätta sig ner i lugn och ro med ett glas vin. Och bara vara Sofia, liksom. Vi blev till slut ett bra gäng med bra uppslutning. Folk kom och gick ganska mycket under tiden vi satt där, vilket gör hela konceptet enkelt och görligt med familjen hemma. Ja, ni fattar! Underbart, tycker jag att alla verkligen får det att funka trots hemmabestyr som kanske kräver annat egentligen. 

Hur som helst blev det först ett glas vin, sen började det komma in flaska på flaska och trevligt som det var, var det svårt att dra sig därifrån. När några i gänget ville festa till det ytterligare för att gå vidare till en club, tyckte jag det passade bra att cykla hem. Om några timmar får vi en svensk familj på besök och vi bjuder på mat. Även om mina ögon är trötta idag hade jag förmodligen varit helt förbi av trötthet (småbarnsförälder som jag är) om jag följt med till dansstället igår. Men åh så sugen jag var på att få svinga mina lurviga igår kväll. Nästa gång …

Nu in och förbereda för mysig middag med svenska vänner. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s