Trebarnsmamma … igen. 

Jag hann med en snabb kopp kaffe med Sue i morse innan hon var tvungen att åka till flygplatsen för en långdistansresa till Shanghai. 

Det betyder också pick up av två tjejer istället för bara en. I say no more, de här två har kul tillsammans, sannerligen. Ibland är det faktiskt till och med lättare att ha tre än två. När de håller sams …

Snack time with Swedish knäckebröd och smoothi. Juna gillar Allt (!) jag lagar (även om hon är väldigt lätt att behaga när det gäller mat) men här gick gränsen. ”I don’t like this”, sa hon skeptiskt och sköt tillbaka knäckebrödet till mig. Osten med marmelad slank dock ner. 

När Frostsångerna åkte på, åkte såklart klänningar på. 


Innan jag mötte upp Sue hann jag faktiskt med en riktig frukost med en av de andra mammorna på skolan. Hon har en son som bara är några månader äldre än Meg. De är från England och både mamma och lille Joseph är mycket trevliga. Här på ett av våra stammishak. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s