Regnet ursäktar 

Vi har lata dagar, men faktiskt kanske nyttiga dagar som gör att lilla Meggis frisknar till snabbare än om jag skulle dra ut henne i regnet och låta henne bli kall. 

Så vi har lata dagar! Och jag tillåter mig att verkligen bara slappa med henne. Jag riktigt längtar tills vi får gå och lägga oss för dagens lilla ”nap”. Då lägger jag mig bredvid henne, ibland somnar jag också (oftast slutar det så) annars ligger jag bara och myser bredvid henne. 

På morgnarna träffar vi på sin höjd någon att ta en kopp kaffe med. Annars går vi direkt hem och umgås på tu man hand, bara lillfisen och jag. 

Idag fick jag den här bilden skickad till mig av min vän Sue, som oftast är min trogna kaffevän. Hon kan de flesta bra kaffeställen i stan och de här orden sprang hon på när hon bestämde sig för en snabb kopp i sitt kvarter efter lämning i morse. Mitt i prick! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s