Konstverket

Om det inte redan är uppenbart för er, kan ni läsa om vilka alla är här nedanför:

Jag är störst, bäst och allra vackrast i min färgglada skrud, som ni också ser mycket tydligt, eller hur. Över mitt huvud till vänster är Meg. Till höger om mitt huvud i en lila klänning hittar ni kompisen Juna. Längst ner till höger i en lila-orange-grå klänning ser ni konstnären själv. 

Om ni sen tittar på den långsmala figuren som ser ut som en mumie med mörkt hår och stora ögon (glasögon?), japp, där har ni honom – pappan i familjen. Är han inte fin? Jag skrattade så tårarna rann när Micke och jag beundrade teckningen efter läggdags.

Jag måste säga att jag är mycket nöjd med teckningen. Micke är lite mindre nöjd, skulle man milt kunna uttrycka det. 

God natt på er, nu ska jag krypa ner bredvid min mumie. Eller är det kanske en säl …:)?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s