Maxad helg

Kusinerna kom i torsdags kväll. Sen dess har vi hunnit mycket. 

Vi började fredagen med en promenad in till stan. Där åt vi lunch, åkte upp i Mein Tower för att blicka ut över hela Frankfurt och mötte sen upp en arbetande pappa Peter på ett kafé för att berätta om våra upplevelser över en fika. Därefter delade vi på oss, män och barn gick till lekplats medan Anna och jag tog en runda på stan. Kvällen avrundades med god mat och dryck och blev, öh, …sen. 

I lördags öste regnet ner. Inte oss emot även om det begränsade oss i planeringen lite. Vi började lugnt med nybakta frallor från bageriet medan regnet smattrade fint utanför. Sen packade vi in oss i bilen och utnyttjade dagen till att upptäcka och uppleva på Experiminta, schnitzel-lunch för oss alla på en riktigt tysk restaurang utanför stan och därefter sightseeingfärd genom härlig bokskog uppe bland bergen. Ett sista stopp för kaffe tog vi i en fantastisk liten fin by som heter Idstein på vägen hem. 

Kvällen? Jättemysig. God mat och dryck och, sen! Igen. 

Innan vårt härliga sällskap skulle flyga hem i eftermiddags promenerade vi runt genom klassiska turiststråk för att så småningom äta lunch på en, ja, återigen, tysk restaurang. Bilden nedan talar sitt tydliga språk. Dock inte min tallrik …

När vi vinkat av gänget vid flygplatsen och halvgråtit i bilen (Judit) på vägen tillbaka fick vi bära in en sovandes Meg. Stackars liten var helt slut efter den roliga helgen. Som hon har sprungit efter de stora barnen! Inte konstigt att man deckar så totalt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s