Bake sale

Vilken märklig tillställning. Väldigt amerikanskt dessutom. Det är andra gången det anordnas på skolan och jag har hittills inte bidragit med något bakverk. Det kanske jag ska göra nästa gång med tanke på vad jag tycker om tyska kakor och bakverk. 

Jag vet faktiskt inte vad som händer med pengarna som samlas in. Ingen verkar ha något riktigt bra svar på den frågan. Förhoppningsvis går de till skolans sommarhus och de fina utflykterna dit. Eller skolan i största allmänhet såklart. 

Efter pick up idag gick vi förstås dit och valde varsin bit kaka som vi fikade på i parken. 


Kakan smakade …, öh, torrt och ingenting, men tjejerna åt så jag sa inget.  

Vi var ändå värda något gott och mysigt när vi kämpat så bra med förberedelserna inför St Martins day. Jag lovar att redogöra för vad den här traditionen innebär och går ut på, men än så länge vet jag mest vilken ”utrustning” vi behöver. På något sätt ska vi ändå gå i samlad trupp och sjunga sånger. Barnen tillverkar nu varsin lykta som de lyser med när vi går och jag har fått veta att det ska vara riktigt fint och mysigt. Som sagt, jag återkommer. 

Meg och jag hjälpte till med förberedelserna. Meg hade såklart fullt sjå med att utforska allt (!) när hon nu äntligen fick chansen. Så mycket hjälp för de övriga barnen vet jag inte om det blev… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s