Så enkelt – så gott

Det här med lunch … Det är inte alltid lätt att äta en ”riktig” lunch när det bara är Meg och jag hemma. Ofta blir det leftovers från kvällen innan. Men alltsomoftast äter både Meg och Judit bättre när maten lagas ny och färsk. Och vem gör egentligen inte det! Personligen har jag alltid varit emot värmd mat i mikrovågsugnen. 

För att piffa till matlådor brukar jag istället koka nya kolhydrater och värma det som kan på spisen. 

Eller som idag, wokad pasta från gårdagen tillsammans med broccoli och persilja. Alltsammans med en rejäl skopa olivolja, soja, några chiliflingor och till sist en skvätt grädde. Så otroligt enkelt och samtidigt fantastiskt gott!

Meg åt såklart en annan variant med spaghetti. Mer åt carbonarahållet i form av vit sås och skinka.  

Nu ligger det en sovande liten Meg på mig. Jag tror faktiskt att jag ska strunta i min planerade jobbtimma framför datorn och istället mysa en stund bredvid henne. Det finns ju inget bättre än att sova direkt efter lunch. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s