Ibland händer det!

Ibland är livet allt bra. Visst, det har regnat och varit allmänt grått och trist här idag, men att stiga in över tröskeln när barnen och jag varit och handlat och känna en fantastisk doft av vitlök och smör sprida sig i lägenheten, ja, då njuter man. Mycket!


Barnen och jag bänkade oss vid middagsbordet. Ni ser ju vem som är först (alltid) att sätta sig till bords. Jag slog mig ner med ett glas vin bredvid de tända ljusen och så småningom dyker det här upp på bordet. 


Det var så fantastiskt gott. Jag önskar jag kunde få er att känna doften och den goda smaken. Så enkelt, så få ingredienser och Så gott! Jag njöt till fullo! Barnen åt, och jag åt! Vi alla åt! Barnen var dessutom stillsamma och lugna vilket är ett rätt sällsynt fenomen hos oss. Men idag, då hände det. Och då njuter man. Det gör jag fortfarande. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s