En eftermiddag i Skyline Plaza

Idag regnar det här. Inte hela tiden men det har varit för osäkert för att satsa på lekplatshäng. Dessutom är tjejerna förkylda så vi har hållit oss inomhus större delen av dagen. 

På eftermiddagen tyckte jag dock att vi behövde byta miljö så jag bestämde att vi skulle pallrade oss iväg till gallerian ett stenkast från oss. 

Här är det helt ok att strosa runt ett par timmar. Medan Meggen sov passade Judit och jag på att gå igenom en av de två butiker som finns här i Frankfurt med färgglada atteraljer i form allt möjligt. 

Innan vi gick ut blev det ett inköp av den här dansande dockan. Den dansar så länge det finns ljus och just nu dansar den under en lampa i Judits rum. 


Till Judits stora förtjusning ställde både Micke och vår vän Patrik upp på att dansa framför dockan innan de begav sig ut för middag på stan. 

Sista stoppet innan cykelturen tillbaka hem fick bli leksaksbutiken! Här gick vi åt olika håll alla tre. Bokstavligen. Judit stannade i princip hela vistelsen framför ett kaninhus med små kanindockor som hon lekte rollekar med. Jag spatserade målinriktat bort till spel- och pusselavdelningen för att utvärdera utbudet där. Jag älskar att spela och pussla och jag hoppas att tjejerna finner intresse sig för detta såsmåningom. Förmodligen mer när de blir ännu lite äldre. 

Strax ovanför ett legobord där Meg röjde runt friskt upptäckte jag följande figurer och kände plötsligt en omedelbar nostalgi. Minns ni dem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s