Ja må han leva

I onsdags förra veckan fyllde pappa Micke år. Såklart firades han redan på morgonen med frukost på sängen. Och morgonpigg och hungrig som jag är varje morgon har jag ju såklart inte lyckats hålla mig utan var promt tvungen att ta några tuggor på min morgonsmörgås. Serverad på en barntallrik. Haha, och så Megs pipmugg på det, det blev just en snygg frukostbricka att visa.


Och här ligger han, den nyblivne 37-åringen. Med krona på huvudet som han just fått av Judit. 

Lite senare på eftermiddagen hämtades farmor Eva upp på flygplatsen och vi fick en riktigt mysig födelsedagsmiddag. 


Dagarna med farmor spenderades både i stan och i skogen. I lördags åkte vi tillbaka till den fantastiska bokskogen som vi besökte för några helger sedan. Där plockade tjejerna ekollon, pinnar och  blad – allt som de kunde hitta för att hänga i julgranen, som farmor Eva så fint  inspirerade dem till. Den julgranen blir fin på Gula gatan i Kalmar, konstaterade Micke och jag snabbt. 

Det är tur vi har en farmor som älskar att vara ute i skog och mark och som så lätt får barnen nyfikna på allt som skogen har att erbjuda. 

Helgen avslutades på bästa sätt på en mycket trevlig och barnvänlig restaurang ute i solen! Det var så varmt och skönt att jackorna åkte av och alla njöt av de varma strålarna. Underbart att kunna sitta ute och äta i mitten av oktober!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s