Trebarnsmamma?

Nej, inte riktigt så bra. Juna som blivit Judits mycket nära vän har däremot fått följa med oss hem efter förskolan två dagar i rad då Sue är i Asien (jobbar som flygvärdinna) och Alex behöver jobba mycket och sent. 

Här sitter trion och äter mellanmål under rutschkanan i skydd för regnet. Meg, den lilla filuren, är som en igel på de stora tjejerna. Hon älskar att få vara med och leka och ställer upp på allt som de ”utsätter” henne för. Och när hon inte vill något, gud nåde den som försöker sätta sig på henne. 

Nu bums i säng efter att ha röjt undan middag (hemmagjorda svenska köttbullar med potatis, sås och farmor Evas egenkokta lingonsylt – gissa om lilla Juna åt …?) och plock efter tre barns lek och bus här hemma. Imorgon är det Mickes födelsedag. Som ska förberedas på morgonen. Men än är det några timmar dit. Jäsp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s