En vanlig torsdag 

Idag lämnade jag som vanligt på förskolan kl.08.30 och gick sen direkt hem för att ta fram alla tjocka vinterkläder. Här gäller det att göra sig redo för kylan. 
Herregud vad de växer! Inga av de kläder som jag trodde att de skulle kunna ha passade, såklart. Jag hade en tanke om att ta mig till gallerian nära oss för inköp av just ytterkläder. Men orken försvann när jag gick här hemma med Meg. 

Istället förberedde vi kvällens middag och plockade fram bullar att bjuda våra vänner på efter hämtning på förskolan. 

Och här sitter de, Judit och Juna. Två riktigt bra vänner. Juna pratar både tyska och engelska men hon föredrar engelska. Det är också engelska som de tar sig fram på i leken. Hur kul som helst att höra hur Judit anpassar sig och testar ord i leken med kompisar. 


Hemma i lägenheten blev det bus med lillasyster. Det pågår alla möjliga lekar med Meg nu. Hon får liksom bara gilla läget. Just här är hon en bebis i en lekhage. Ganska roligt att hon ställer upp på det när hon aldrig annars har tagit napp. 


Vi fortsätter äta mycket vegetariskt. Middag idag blev vegetarisk lasagne. Mycket gott! (Cecilia Blankens kokbok Nyfiken grön)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s