Kanelbullens dag

Och vi är inte sämre än att vi firar den i Frankfurt, trots att det naturligtvis inte finns någon sådan dag här. För att göra det lite festligare för oss sockerprinssesor i familjen bjöd jag över en mamma och hennes Isla och Joseph som passar bra i ålder med Judit och Meg. 

Vicky skrattade gott när jag berättade om dagen, och när de var på väg hem efter en mycket trevlig lekstund lovade hon att hitta någon liknande dag som firas i England. Vi får väl se hur det går med det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s