Gilla läget … 

Efter frukost idag frågade pappan i familjen om det fanns några tjejer som ville baka bullar med honom. Hurraropen blev såklart höga. Sagt och gjort, förmiddagens aktivitet blev bullbak för de tre medan jag pysslade med tvätt och allmänt plock. Jag lyxade till och med till förmiddagen med en löparrunda. Underbart! Det var det värt och så fantastiskt skönt att komma ut efter alla turer med maginfluensa och förkylning. 

Jag var dock inte beredd på ”följderna” efter en lagom skön och avslappnad förmiddag. Utflykten på eftermiddagen som vi pratat om redan på morgonen var mer eller mindre bestämd – flygplatsens utkiksplats för flygplans spoting! Öh! Vad säger man då. Jag hade liksom inget riktigt bra att kontra med när det packas ner nybakta bullar med en doft som är himmelsk och en kaffekopp med perfekt Nespressokaffe, precis som jag vill ha det. Ibland får man bara gilla läget och följa med. Och visst är det ändå lite kul med flygplan och tankarna om vart alla flygplan är på väg eller kommer ifrån. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s