Raunheim, Waldsee och Obsthof am Steinberg

Mitten av veckan och snart är det helg igen. Vart tar tiden vägen? Så vad gjorde vi i helgen som gick?! Jo, åkte på utflykt som många andra helger. Den här gången till en bokskog som var helt fantastisk att promenera i. Här fikade vi och kastade löv på varandra vilket tjejerna förstås tyckte var superkul. (Baksidan med det blev förstås att Meg nu kastar det mesta upp i luften och över huvudet, hm.)

Runt hörnet på den fantastiska bokskogen öppnade en fullt verklig sandstrand upp sig framför oss. Alla fyra stannade ganska förvånade vid strandkanten innan vi tog av oss skorna och vågade tro att vi faktiskt hade chansen att få känna lite riktig sand mellan tårna och sitta vid vattnet. Det händer ju liksom inte i …ja, Frankfurt! Och nej, det var såklart inte öppet hav vi stod framför men en lagom stor sjö åtminstone. Här hade de också en kul anordning för att träna/prova på vattenskidor eller ska man kanske säga wakeboard. 

I söndags ville vi hitta något som påminner om Rosendals på Djurgården i Stockholm. Mat/fika bland äppelträd i en stor park med gräsmatta där barnen kan röra sig fritt. Att vi skulle hitta en sån fullträff i Obsthof am Steinberg hade vi aldrig kunnat tro – ett Rosendal modell mindre. Självklart inhandlade vi stora mängder äpplen och päron, så goda att jag går och äter dem som godis. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s