Detta hår

Det växer och växer och växer! Vi försöker få till så att mamma hinner klippa Meg varje gång vi ses och senast var i augusti. Det är knappt två månader sen och nu börjar det bli för långt. Igen! Folk kommenterar det såklart, inte för att det är för långt men för att det är så mycket av det. Och visst har hon ett hårsvall som är ovanligt för åldern. Micke och jag tänker inte så mycket på det för vi är så vana vid det. Men när jag plockade fram den här bilden så förstår jag kanske mer vad folk ser. Det väcker viss uppmärksamhet att se en så liten människa med så korta små ben och med en volym i håret som är klart mycket vanligare på vuxna. Varifrån kommer detta hår? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s