Get together barbecue at the countryhouse

Japp, det blev en tidig morgon eftersom vi hade en tid att passa vid skolans helt fantastiska ”lägerhus” en dryg timma ifrån Frankfurt. Och det var två trötta föräldrar som satte sig i bilen kl. 9.30. (Vi är ju till skillnad mot många andra barnfamiljer inte den piggaste familjen på morgnarna. Tack och lov har vi två barn som alltid kunnat sova till det. Ja, jag ska inte försköna det hela, men allt efter sju tycker jag är ok.) Men i natt, ja, då tyckte minstingen att hon skulle hålla oss vakna. Länge! Som om det inte räckte hade jag just den här fredagskvällen varit ute med några tjejer och hade kanske lite mer vin i kroppen än vanligt. Så tålamodet var – OBEFINTLIGT. 

Men, vi hade signat upp oss för att hjälpa till med maten kl. 11 vid huset så det var bara att packa in oss i bilen. (Meg sov såklart igen sin tid i bilen till skillnad från oss.)

Vid countryhuset visade det sedan att vi var, ja, FÖRST! Haha, som plikttrogna svenskar blev vi något förvånade över att stå där på en nästintill öde gård. Folk droppade in en timme senare. Ja, ja, vi maxade i alla fall tiden. Och vilket ställe! Inget dålig ställe för barnen att komma till för lägerskola. Det var knappt att man kunde stirra sig mätt på miljön och utsikten. 

Dagen bjöd på mat från världens alla hörn. (Vi bidrog med pannacotta som många till vår stora förvåning inte visste vad det var.) Resten av tiden minglade vi, och minglade och minglade, och framåt halv fyra-tiden minglade vi ut därifrån med mätta magar, minst sagt, och trötta huvuden. Meg, ja, hon somnade bums och passade på att sova igen sin natt – en andra gång. Man tackar, Meg! Men trevligt var det och vi är mycket glada att vi åkte. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s