Dessa bilar …

Det kryllar verkligen av fina bilar i den här stan. Man reagerar, jag reagerar! Och barnen reagerar. Ja, kanske inte på själva bilen som så utan då mer på ljudet. Ett grymt ljud som vissa ger ifrån sig. 

På bilden nedan, har vi just passerat två bilar längs trottoaren och om jag är rädd i vanliga fall att Judit ska råka trilla på en parkerad bil eller skrapa den längs sidan med sin lilla trampcykel så var jag livrädd för att något av det skulle hända just när vi passerade de här. 

Så, vi gjorde helt enkelt ett litet projekt av själva passerandet. Meg fick sitta kvar i vagnen bakom bilarna medan Judit cyklade förbi med mig hållandes i ”stödpinnen” bak på cykeln. Därefter gick jag och hämtade Meg, stackarn, som började undra vart mamma tog vägen. Sen gick vi också förbi och till Megs stora glädje stod Judit och hoppade jämfota och ropade högt och glatt:”Mamma, du klarade det, du klarade!” I vissa fall känns det väldigt bra att vara ensam svensk ute på Frankfurts gator …

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s