Sjukstuga


Lite dålig uppdatering på grund av läget – sjukstuga gånger tre. 

Ja, tre fjärdedelar av familjen insjuknade i helgen i något som måste beskrivas som helvetets magsjuka. Jag trodde jag varit med om den värsta redan, när jag väntade Meg och kanske var den tuff just därför. Men den här, man hann ju inte vila många minuter mellan varven! Usch och fy och blä! Det är ett rent under att min käre man inte har insjuknat än. Och han har naturligtvis varit toppen i allt detta. 

Berättas kan att det riktiga kaoset började då vi fick uppsöka barnakuten eftersom lilla Meg, den lilla klumpedunsen, gick och halkade i det nysvabbade golvet som var tvunget att svabbas av rådande ”situationer”. Meg kliver, som hon brukar, rakt in på det våta golvet och trillar och slår bakhuvudet i golvet. En timma senare börjar hon spy. Hela tiden. 

Ja, ni förstår ju. Först sjukvårdsupplysningen, sen barnakuten, och när läkaren har undersökt barnen, ja, då känner jag mig plötsligt konstigt varm och börjar svettas som en gris. Till slut blir jag tvungen att sätta mig på golvet för att inte svimma och till slut får Micke halvt bära mig in på en toalett. Ja, personalen log medlidande mot oss när vi hasade hela familjen ut från akuten. 

Och detta som skulle bli en sån mysig helg i värmens tecken. Ja ja, helger kommer det fler och mysigt har det på sätt och vis varit ändå att ha familjen inomhus och på madrasser på golvet med Babblar-böcker och dockor runt oss. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s