Frankfurt zoo

Efter frukost idag begav vi oss till zoo. En tanke som vi haft länge men som inte blivit av. Idag visade det sig bli en perfekt dag för detta då det har varit otroligt varmt och soligt, men med skön svalka och skugga inne på zoo. 

Till tjejernas förtjusning såg vi en stor björn direkt när vi kom in. Sen var det bara att gå vidare och titta på alla andra spännande djur som faktiskt visade sig från sin bästa sida idag, alltså framme och synliga för oss. Det är ju inte alltid annars som man får se alla djur. Men idag verkade de vara på bra humör. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s