Mormors sista dag

Idag vinkade vi av mormor på flygplatsen. Ledsamt och tungt tyckte vi allihop efter fina dagar tillsammans. Tur att farmor kommer om två dagar så att vi har ett nytt besök att se fram emot. 

Innan mormor åkte hann vi dock med en promenad in till stan och lunch på Vapiano. Och såklart stannade vi en stund i parken alldeles bredvid den stora gågatan så att Judit och Meg kunde prova de olika aktiviteter som Opernspielen bjuder på ett par dagar nu i augusti. Ett helt fantastiskt evenemang för barn där de kan prova på allt från att hoppa i olika höga och mer krävande hoppborgar till att klättra på en klättervägg eller stapla backar så högt man kan med hela kroppen. Allt är superbra organiserat med arrangörer vid varje aktivitet och tydligt åldersanpassat. Utomhus och kostnadsfritt! Som ni förstår ett paradis i barnens ögon! 


När vi lämnat mormor på flygplatsen åkte vi tillbaka in till stan och vidare upp till Grüneburgpark. Där lekte vi av oss på en ny (lika fantastisk som de andra vi hittills besökt) lekplats som till utformningen och typ av lekställningar mycket liknade ett utomhusgym, ja, faktiskt för barn. Utmärkt för mina två klätterapor! 

Kan inte låta bli att imponeras av underlaget som finns på de flesta lekplatser här i Frankfurt. Skönt att gå på och barnvänligt för små fötter som ofta snubblar.

Och dagen slutade ju inte så dumt med en skön stund på balkongen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s