Lekplatssafari

Nu för tiden finns det ju alla möjliga typer av safari och idag ägnade vi oss åt något som ändå får liknas vid lekplatssafari. Vi kryssade genom stan och olika stadsdelar för att leta upp lekplatser. Och mellan lekstunderna köpte vi lunch på Rewe och glass i en pressbyråliknande liten affär. Med mig hem hade jag två mycket trötta barn, men glada! 

Judit var fantastisk som alltid och cyklade runt till alla platser på sin lilla springcykel. Inte ett gnäll på hela dagen förutom när hon höll på att gå miste om sin favoritglass. Men så hittade vi den i ”pressbyråbutiken”.

Micke och jag tycker att Tysklands lekplatser över lag är väldigt fina och lagom utmanande för barn. De är betydligt roligare än de vi har i Sverige och jag tror inte att det bara är för att de är nya för oss. Nåja, jag får väl vara rättvis och utvärdera igen om två och ett halvt år. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s